Mød os her

Senest opdateret 23-09-2022

Socialstyrelsen deltager løbende på jobmesser rundt i Danmark. Her på siden vil vi annocere, hvor du kan møde os i den nærmeste fremtid til en snak om karriere og jobmuligheder.

Akademisk karrieremesse (14. oktober)

Den 14. oktober 2022 inviterer SDU og Odense Kommune til Akademisk Karrieremesse på Campustorvet i Odense med fokus på kompetencer til den grønne omstilling. Socialstyrelsen deltager fra kl. 10.00-12.00.

Læs mere om messen her

Jobdating for højtuddannede (23. november)

Socialstyrelsen deltager i år på "Jobdating for højtuddannede – hør om karrieremulighederne i en styrelse” på SDU i Odense i Cortex Park. Arrangementet finder sted onsdag den 23. november 2022 kl. 14.00-16.30.

Caroline Pagh Henriksen fra VISO (Den nationale videns- og specialrådgivningsorganisation) deltager sammen med Socialstyrelsens HR-afdeling på messen. 

Caroline holder desuden oplæg med titlen: ”Fra studie til styrelse”, der sigter mod at inspirere studerende og dimittender til at gøre karriere i en styrelse. Oplægget har særligt fokus på selve overgangen fra studie til styrelse - og det at være nyuddannet i en styrelse.

Kontakt

Carina Georgi
Fuldmægtig