E-læring og metodekursus

Barn holder i hånd med sin mor. Barnet sidder i den klapvogn.

Bliv endnu bedre til at bruge udredningsværktøjet med e-læring og kursus. Udredningsværktøjet bygger på ICS og understøtter en systematisk og helhedsorienteret sagsbehandling og inddragelse af børn med funktionsnedsættelser.

E-læring om udredningsværktøjet

Bliv endnu skarpere til at lave blandt andet målgruppevurderinger, vurdere behovet for støtte og indsatser og til at inddrage børn med funktionsnedsættelser. Igennem fem moduler kan du lære mere om udredningsværktøjet, udfordre din viden med quizzer og refleksionsøvelser og høre hvad andre synes om at bruge udredningsværktøjet.

E-læringen består af fem moduler, som kan tilgås via nedenstående links:

Københavns Professionshøjskole har på vegne af Social- og Boligstyrelsen udviklet e-læringsmaterialet om udredningsværktøjet, som kan understøtte implementeringen af værktøjet.

Materialet er til rådgivere, der enten allerede bruger udredningsværktøjet eller som skal i gang med det. E-læringen retter sig mod både nyuddannede og erfarne rådgivere.

E-læringen kan både bruges individuelt eller i kollegagrupper og i kombination med kursus om udredningsværktøjet. E-læringen kan også benyttes som et opslagsværk.

Metodekursus om udredningsværktøjet

Der tilbydes et metodekursus om udredningsværktøjet på handicapområdet for børn og unge.

Kurset understøtter viden om og implementeringen af udredningsværktøjet og giver redskaber og viden til at understøtte en sagsbehandlingsproces, der både er systematisk og af høj faglig kvalitet. Kurset skal desuden give kursisterne viden om og træning i at inddrage børn med funktionsnedsættelser.

Læs mere om kurset

Rådgivningsforløb i 2024 og 2025

Social- og Boligstyrelsen tilbyder i 2024 og 2025 skræddersyede rådgivningsforløb i anvendelsen af udredningsværktøjet. Hold øje med vores nyhedsbrev.

Du kan tegne abonnement på nyhedsbrevet her

Kontakt

Malene Lund
Specialkonsulent

Kontakt

Victor Krusell Sørensen
Fuldmægtig