Børnene Først og barnets lov

Reformen Børnene Først og den kommende barnets lov skal hjælpe børn og unge i udsatte positioner.

Hvad kommer der konkret til at ske? Det betyder forandringer for sagsbehandlingen, for tilbuddene til børn og unge, for samarbejdet på tværs mellem myndighed, udfører og almenområdet og for ledelserne på børne- og ungeområdet. Vi hjælper til at skabe forandringerne.

Her kan du læse om, hvilken støtte vi tilbyder. Derudover kan du også læse om partnerskabet for Børnene Først, som har til formål at bidrage til arbejdet med at sikre en bedre indsats på området for udsatte børn og unge i kommunerne.

E-læring

Få en indføring i barnets lov gennem vores gratis e-læringsforløb målrettet ledere og medarbejdere på børne- ungeområdet.

Implementeringsredskaber

Vi lancerer løbende en række redskaber til brug i kommunernes implementering af barnets lov.

Overblik over kompetenceudvikling

Vi udbyder forskellige typer af kompetenceudvikling. Se vores aktuelle tilbud her, de omfatter virtuelle møder barnets lov, E-læring med indføring i den nye lov og kurser målrettet medarbejdere og ledere på børne- og ungeområdet.

Overblik over faglige redskaber og udgivelser

Vi udgiver løbende redskaber og publikationer. Lige fra skabeloner til at planlægge implementeringsprocessen til faglige publikationer, som giver viden om loven og udvalgte andre faglige temaer. Du kan finde de aktuelle redskaber her.