Social- og Boligstyrelsen udbyder en national SSP-uddannelse. Uddannelsen sigter på at styrke SSP-medarbejdere i deres kriminalitetsforebyggende arbejde og understøtte en fælles tilgang på tværs af myndigheder og sektorer.
SSP-uddannelsen består af et grundmodul og en række temamoduler og giver kompetencer til at arbejde systematisk, helhedsorienteret og vidensbaseret med kriminalitetsforebyggelse. Modulerne kan tages uafhængigt af hinanden og du kan læse mere om, hvem de enkelte moduler er målrettet til under modulbeskrivelserne og via nedenstående link.
Moduler i 2025
Vi har nu åbnet for tilmeldinger til alle de moduler, der afvikles i 2025. Du kan læse mere om de enkelte moduler og tilmelde dig ved at følge linksene nedenfor:
Grundmodul for SSP-uddannelsen (Aalborg og Næstved)
Temamodul 1: Handleplaner og implementering i SSP-samarbejdet (Slagelse)
Temamodul 2: Hvad virker (ikke) i forebyggelsen (København)
Temamodul 5: Relationsdannende og genoprettende praksis (Odense)
Det praktiske
For at deltage på et eller flere af SSP-uddannelsens moduler er det en forudsætning, at du har en funktion i SSP-samarbejdet i din kommune.
Se, hvem de specifikke moduler henvender sig til
Det er gratis at deltage på modulerne.
Modulerne kan alle tages uafhængigt af hinanden og i vilkårlig rækkefølge. Der er fx ikke krav om, at man skal have taget grundmodulet for at kunne tage et eller flere af temamodulerne.
Opdatering pr. 20. november 2024: Bynavnet, der er nævnt i forbindelse med modul 5, er ændret fra København til Odense.