Frivillighed og velfærd 2024 – Brobygning til trivsel

29feb

Social- og Boligstyrelsen, Center for Frivilligt Socialt Arbejde, KL og Komponent er gået sammen om at arrangere konferencen "Frivillighed og velfærd 2024”. Konferencen afholdes den 29. februar 2024, og årets tema er ”Brobygning til trivsel”.

På konferencen retter vi blikket mod at styrke udsatte borgeres trivsel gennem brobygningsinitiativer mellem civilsamfundsorganisationer og offentlige instanser. En vellykket brobygningsindsats kræver et styrket samarbejde mellem civilsamfundsorganisationer og offentlige instanser.

Vejen til et stærkt og velintegreret tværfagligt samarbejde mellem offentlige og civile aktører er meningsfuld og vigtig – men det kan også være udfordrende. Frivillige og offentlige aktører arbejder ud fra forskellige normer, kompetencer, rationaler og kommunikationsmetoder, hvilket både kan skabe potentialer og udfordringer i samarbejdsrelationerne. På konferencen lægger vi derfor op til dialog om det, der kan være svært, om konflikter og tabuer både inden for det frivillige arbejde og i samarbejdsrelationerne.

Dagens program vil byde på en blanding af vidensoplæg, inspirerende cases og rig mulighed for videndeling og netværksopbygning med engagerede mennesker.

Du kan blandt andet møde:

  • Louise Vang Jensen, antropolog og co-CEO i det strategiske innovationsbureau, IS IT A BIRD
  • Anne Camilla Nielskov, direktør, Fri af misbrug
  • Steffen Rasmussen, stifter af Fundamentet i Aarhus, som i 2018 modtog Kronprinsparrets sociale Stjernedryspris.

Tilmelding til konferencen

Konferencen afholdes torsdag d. 29. februar 2024 på ODEON i Odense.

Det koster 2.200 kr. ekskl. moms. pr. deltager.

Frist for tilmelding er d. 4 januar 2024. Tilmeldingen er bindende.

Det er muligt at tilmelde sig konferencen efter tilmeldingsfristen, hvis der er ledige pladser.

Tilmeld dig og find det fulde program for konferencen på Komponent.dk

TID

08:45 - 15:50

STED

ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C

MÅLGRUPPE

Konferencen henvender sig til de dele af den kommunale og regionale sektor, der arbejder med frivillighed i forhold til socialt udsatte unge og voksne.

Kontakt

Signe Marie Dam
Fuldmægtig
Voksne