Infomøde: Hjælp til at omlægge socialpsykiatrien

02okt

Social- og Boligstyrelsen tilbyder hjælp til kommuner, der ønsker at omlægge deres samlede socialpsykiatri til den faglige tilgang, recovery-orienteret rehabilitering. Forløbet er et samarbejde mellem kommunen og Social- og Boligstyrelsen og varer halvandet år. Hør mere om forløbet på informationsmødet.

Der er et stort potentiale i at udvikle og omlægge socialpsykiatrien mod recovery-orienteret rehabilitering. Mange mennesker med psykiske vanskeligheder kan komme sig med den rette støtte og hjælp. 

Social- og Boligstyrelsen tilbyder strategiske udviklingsforløb til 20 kommuner, der ønsker at omlægge kommunens samlede socialpsykiatri. 

Læs mere om forløbene her

  • Det strategiske udviklingsforløb er et samarbejde mellem kommunens samlede socialpsykiatri og Social- og Boligstyrelsen om at omlægge socialpsykiatrien.
  • Et udviklingsforløb varer halvandet år og indeholder en række forskellige aktiviteter, der understøtter omlægningen.
  • Organiseringen af udviklingsforløbet tilpasses til den enkelte kommune.
  • Omlægningen af socialpsykiatrien i en kommune er på tværs af kommunens politiske og administrative ledelse, myndighed og de sociale tilbud. 

På informationsmødet kan I høre meget mere om, hvad et strategisk udviklingsforløb er, hvad jeres kommune kan få ud af et forløb og hvordan I tilmelder jer.

Tilmeld dig infomødet

Der afholdes også informationsmøder:

Den 13. september 2023

Den 1. november 2023

 

TID

Kl. 10-11

STED

Online

MÅLGRUPPE

Personer, som beskæftiger sig med den strategiske ledelse af socialpsykiatrien. 

Kontakt

Aleksander Marzec Petersen
Chefkonsulent