Horsens – netværksmøde i SidLigGodt 2023

07nov

Hør om bl.a. ”Placering af seler” og "Siddestilling på toilet-badestole” på det årlige netværksmøde i Social- og Boligstyrelsens online-netværk SidLigGodt til november.

Når online-netværket SidLigGodt samles til netværksmødet 2023 bliver det med fokus på brugen af seler og siddestilling på toilet-badestole. Mødet bliver afholdt to dage – med det samme program – 7. november i Horsens og 9. november i Roskilde.

På dagen kan du møde David Schulz-Petersen fra Anatomic Sitt, der holder oplæg om brugen af positioneringsseler i kørestole og overvejelser i den henseende.

Social- og Boligstyrelsen beretter om positioneringsseler i forhold til magtanvendelsesreglerne, mens ergoterapeut Victoria Dollerup Larsen fra Specialrådgivningen i Rødovre holder oplæg om siddestilling på toilet-badestole.

På dagen er der desuden rig mulighed for at mødes med kollegaer og fagfæller og få drøftet aktuelle udfordringer på området.

Online-netværket SidLigGodt handler om at tilpasse den siddende, den liggende og den stående stilling til mennesker med nedsat funktionsevne.

Pris

Kr. 1687,50 (inkl. moms og forplejning).

Tilmelding

Tilmeld dig inden 26. september 2023.

Horsens – netværksmøde i SidLigGodt – program og tilmelding

 Læs om Social- og Boligstyrelsens netværk SidLigGodt  

 Læs om Social- og Boligstyrelsens øvrige netværk på hjælpemiddelområdet  

 

TID

7. november 2023, kl. 9-15.30.

STED

Comwell Bygholm Park, Horsens.

MÅLGRUPPE

Dagen er målrettet sagsbehandlende og trænende terapeuter og andre fagpersoner, både i den offentlige og den private sektor. Alle interesserede er velkomne.